Rådgivning

Vi vejleder jer til den optimale sammensætning af services, der giver jeres virksomhed fuldt udbytte af e-conomic

Rådgivning / ERP rådgivning

Hos eKontoret går vi ekstra meget op i, at vores kunder får den rigtige rådgivning. Vi lever i en IT-tid, hvor automatisering af processer og digitalisering af arbejdsgange, optimerer den moderne forretning. Vi ved, at når alting fungerer, er hverdagen nemmere. Vi sætter stor pris på, at du som kunde inviterer os indenfor i dit univers, så vi kan være behjælpelige med at løse de udfordringer, som du møder på din vej og så vi fælles kan lave en plan for, hvordan vi dækker dine behov.

Vi betragter os selv som e-conomic konsulent, som baseres på erfaring fra over 10.000 konverteringer af både simple og komplekse virksomheder. Vi har udarbejdet over 150 e-conomic tillægsmoduler og integrationer, som gør det muligt for os at lave kundetilpassede standardsystemer. Der er ikke meget indenfor ERP-systemer vi ikke har set eller løst.

Vi gør det enkelt

Navigation og systemer kan virke komplekse og forvirrende. Vi er eksperter i at formidle og forenkle. Vores mål med vores rådgivning, er at gøre det spiselige for alle – at gøre det HELT enkelt.

Rådgivning for os er:

Step 1

Forståelse

At forstå vores kundes behov

Step 1

Step 2

Planlægning

At lave en fælles analyse

Step 2

Step 3

Udarbejdelse

At udarbejde en fælles plan

Step 3

Step 4

Vejledning

At vejlede i hvilke muligheder du som kunde har

Step 4

Step 5

Opdateringer

At holde dig opdateret om nye tiltag

Step 5

Vi hjælper dig i din automatiserings- og digitaliseringsproces

Vi er din IT-håndværker, som hjælper dig med at skabe en effektiv forretning omkring din e-conomic.

Processen når man skifter til et nyt ERP-system, kan være en kompliceret rejse, med mange uforudsete udfordringer.
eKontoret har hjulpet mange kunder på rejsen fra et eksisterende ERP- system, til et nyt ERP-system, bestående af e-conomic og en række applikationer i det økosystem der omkranser e-conomic.

Når du har eKontoret med på rejsen mod dit nye system, har du en partner som sikre at du opnår en vej gennem de mange beslutninger og udfordringer.
Vi hjælper dig med at automatisere og digitalisere dine arbejdsprocesser. Vi arbejder i det tempo jeres virksomhed kan følge med. Der eksisterer ikke noget der er for langsomt eller for hurtigt, der eksisterer kun det der er rigtigt for jer.

Kontakt os

Kontakt os