Partnere

Vi fokuserer lige så meget på vores partnere som vores kunder – de 2 vigtigste søjler for os

Man kan ikke være bedst til alt

Men i eKontoret er vi ret gode til at analysere og forstå kundernes behov samt levere komplette løsninger, som er baseret på komponenter udviklet af en række udvalgte partnere, der hver især er bedst på lige netop deres område. I de tilfælde hvor der ikke allerede findes en ”best in class” løsning på markedet, udvikler eKontoret selv en kundetilpasset løsning.

At sammensætte en kompleks e-conomic løsning kræver stor indsigt og markedskendskab, da der på mange områder er uoverkommeligt mange løsninger at vælge imellem. Hos eKontoret hjælper vi kunderne med at træffe de rigtige valg – dels i form af rådgivning og konsulent assistance vedrørende implementering, men også ved at løbende udarbejde oversigter, hvor forskellige løsninger indenfor et givent område sammenlignes som f.eks. eksterne lagerssystemer til e-conomic (se ref. Lagerlisten).

Et stort, bredt netværk og stærke partnerskaber er således essentielle for, at vi kan levere optimale løsninger til vores kunder. En del af vores vision er at være vores ”partneres foretrukne partner” og derved tilføre vores partnerskaber ekstra værdi til glæde for vores fælles kunder.

Visma e-conomic

Med en kundebase på mere end 140.000 danske virksomheder er Visma e-conomic en markant og succesfuld spiller på det hjemlige ERP-marked. Visma e-conomic har ekspanderet markant over de sidste par år og bevæger sig på nye forretningsområder og brancher, som større koncerner, produktionsvirksomheder og handelsvirksomheder med komplekse behov indenfor lagerstyring og logistik.

Denne proces stiller store krav til kompetente partnere i forbindelse med rådgivning og implementering.
Her kommer eKontorets helt unikke kompetencer i spil:

  • Erfaring fra konvertering af mere end 10.000 virksomheder til e-conomic
  • Udvikling af mere end 150 apps & specifikke kundetilpasninger til e-conomic
  • Levering af et stort antal komplette løsninger indenfor et stort udvalg af brancher


Dette giver eKontoret en særlig erfaring i relation til e-conomic, som dagligt gør en stor forskel for vores mange kunder. En stor del af e-conomics succes er baseret på deres meget omfattende partnerunivers, som gør det muligt at komplementere og supplere e-conomic med partnerløsninger, der er skræddersyet til en specifik branche eller optimeret til en specifik proces eller funktion. eKontoret spiller en central rolle i dette partnerunivers – både som foretrukken partner til e-conomic og som partnernes foretrukne partner.

Besøg e-conomic her

Lager & Produktion

Visma economic sidestillet logo

Tid & Projekt

Automatisering

POS

Branche løsninger

Bestil konvertering her

For at gøre det nemt for vores partnere at oprette bestilling på en konvertering, kan denne bestillingsformular benyttes.

Kontakt os