eKontorets løsning har givet os en markant besparelse på fakturering

“Vi var nået et punkt, hvor vi brugte minimum tre timer hver måned, når der skulle faktureres” fortæller Martin Bengaard, som er direktør og indehaver af SENSE marketing.

Hos konsulentvirksomheden SENSE marketing, lever de af at sælge deres timer og med fire ansatte samt et par tilknyttede freelancere bliver der registreret mange timer hver måned, som de selv fakturerer.

”Jeg trak alle vores timer ud i et Excelark, hvorefter jeg gennemgik dem, rettede til og sendte det hele til vores bogholder, som så skulle bruge to timer på at indtaste fakturaerne manuelt”.

Fordele

  • Simpel indlæsning
  • Automatisering
  • Ekstern integrering

Bogholderen fakturerer på 5 minutter og løsningen er tjent hjem efter to måneder

Som så mange andre, savnede virksomheden en mulighed for at kunne indlæse et Excelark i deres e-conomic – og her kommer eKontorets løsning ind i billedet.

Den giver nemlig mulighed for at fakturere via en CSV-fil, som indlæses direkte i e-conomic. En løsning som blev modtaget med kyshånd i SENSE marketing.

”Jeg var ved at eksplodere af begejstring, da jeg indlæste vores første csv-fil. Noget der havde taget os flere timer tog nu max. 5 minutter” forklarer Martin Bengaard.

Besparelsen i at have en ekstern bogholder til at indtaste disse fakturaer er også til at tage at føle på.

”Løsningen var tjent hjem allerede efter to måneder, så det kan jeg ikke klage over”.

Vil du også spare tid og penge, når du fakturerer? Kontakt os også finder vi den perfekte løsning til din virksomhed.

Sense Marketing

Lorem Ipsum

ekontoret ikon viser at foto er på vej

Kontakt os