eKontoret skiftede Nordcads ERP-system på 7 dage

Nordcad har med hjælp fra eKontoret gået fra et forældet system til e-conomic, med integrationer som er tilpasset virksomheden. 

Det tog kun eKontoret 7 dage at skifte hele vores ERP-system

Direktør for Nordcad, Ulrich Tejg Jespersen, har I sin tid været med til at implementere mange forskellige systemer og har derfor en god fornemmelse af, hvor meget tid det kræver og hvilke omkostninger der kan være forbundet med en implementering. Derfor var han også klar over, at valget om et nyt ERP-system, ikke var helt ligetil.

Fordele

  • Besparelser på ressourcer
  • Eliminering af manuelle processer
  • Integrationer af systemer
  • Større overblik over forretningen
  • Lavere driftsomkostninger

’’ Det kan være enormt dyrt og tage op til flere måneder, at implementere et nyt system. Der kan være mange omkostninger forbundet med et skift, som man ikke har medregnet i processen i første omgang’’
Påpeger direktøren.

Ulrich valgte e-conomic, fordi det virkede overskueligt og nemt at navigere i, og samtidigt billigere end de konkurrerende systemer. E-conomics store partner univers gør platformen alsidig og med mulighed for at lave kundetilpasset løsninger. Her kommer eKontoret på banen, med mere end 140 integrationer i skrivende stund og flere under udvikling.

’’eKontoret skiftede vores system på rekordtid’’ siger direktøren.

Integration og skift på rekordtid

Med eKontorets hjælp, fik Nordcad skiftet hele sit system på kun 7 dage, som var af stor betydning for virksomheden, som grundet det hurtige skift, var fri for nedetid og uforudsete udgifter.

’’ Jeg er imponeret over, at hele skiftet kunne gå så hurtigt og smertefrit. Jeg har på intet tidspunkt været bekymret for processen, da eKontorets forretningsforståelse og professionalisme, gav mig en tryghed i at give dem det fulde ansvar.’’ fortæller direktøren

Samarbejdet mellem Nordcad og eKontoret, har været præget af tillid.
Der er blev skabt en tæt og god relation fra starten, som bygger på en gensidig forretningsforståelse og god kemi. Det har gjort en stor forskel for Nordcad, at eKontoret har taget sig tid til at lære virksomheden at kende, og hjælpe med at synliggøre de udfordringer der skulle løses. Ligeledes har det haft en stor betydning, at eKontoret har vist interesse i at forstå Nordcads forretningsmodel og målsætninger med et nyt system.

’’Det har været meget vigtigt for os, at eKontoret har sat sig ind i vores virksomhed og vores forretning. Det er enorm betryggende, at hver gang vi ringer til eKontoret – bliver vi mødt af en uformel tone og før vi får sagt hvem vi er, ved de det allerede. Det er et sublimt serviceniveau’’ understreger direktøren.

Nordcad

Er nordens største leverandør af løsninger til elektronikudvikling med mere end 3.600 systemer installeret.

Er mere end bare en software leverandør, de hjælper nemlig også kunder med komplette løsninger, som indebærer teknologi og systemudvikling.

Ulrich Tejg - Salgsdirektør hos Nordcad

Kontakt os