Cases

Vi har konverteret virksomheder af alle slags og størrelser i hele Danmark. Her er en håndfuld historier fra vores tilfredse kunder.

Morten Lapholm - Direktør hos Konditorbager

Konditorbager

Her har eKontorets evne til at gøre det komplicerede ukompliceret ved hele tiden at finde pragmatiske løsninger gjort vores arbejde på koncernniveau meget nemmere. De taler letforståeligt og er gode til at lave en foranalyse af de behov, man har, og hjælpe med valg og fravalg. Så eKontoret har virkelig levet op til deres mål om at gøre det nemt.

Morten Lapholm
Direktør, Konditorbager

Steigenberger Alsik Hotel & Spa

Vi havde ikke kun brug for digitalisering. Vi søgte en partner, som kunne holde vores hånd igennem processen, så vi sammen kunne udarbejde en effektiv plan til at nå vores mål – det fik vi i eKontoret. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af vores samarbejde og jeg er meget imponereret over, hvad eKontoret har formået at udarbejde. Vi har ikke kun fået et system, der er 100% tilpasset vores udfordringer – vi har også fået et system, der visuelt matcher vores høje kvalitet og image.

Rudiger Schasching
Økonomichef, Steigenberger
Alsik Hotel & Spa

Rudiger Schasching - Økonomichef hos Steigenberger Alsik Hotel og Spa
Nicklas Zimmermann - Direktør hos Business Supporting

Business Supporting

eKontoret skaber en kæmpe differentieringsfordel og giver os mulighed for at hjælpe vores kunder med opgaver, som vi umuligt kunne løse selv.
Vi har indrykket af, at der ikke er noget, som ekontoret ikke kan løse.

Nicklas Zimmermann
Direktør, Business Supporting

Nordjysk lånefond

E-conomic henviste os blandt andet til eKontoret, som de mente kunne hjælpe os, og her trådte eKontoret virkelig i karakter for at finde den helt rigtige løsning til os.

Henriette Møller
Direktionssekretær, Nordjysk Lånefond

Henriette Møller - Direktionssekretær hos Nordjysk Lånefond
Ulrich Tejg - Salgsdirektør hos Nordcad

Nordcad

Jeg er imponeret over, at hele skiftet kunne gå så hurtigt og smertefrit. Jeg har på intet tidspunkt været bekymret for processen, da eKontorets forretningsforståelse og professionalisme, gav mig en tryghed, i, at give dem det fulde ansvar.

Ulrich Tejg
Direktør, Nordcad

Edelmann

Som et led i vores digitaliseringsproces, blev det også aktuelt at kigge på vores bogholderi. Her har eKontoret været en super god sparringspartner og løsningsarkitekt. Da vi fik udarbejdet en specialløsning, var det enormt betryggende, at eKontoret fulgte vores onboarding-proces nøje.

Helle Edelmann
Direktør, Edelmann

Helle Edelmann
Stig Bergstrøm - CFO hos Copenhagen Concepts

Copenhagen Concepts

Min vision var at skabe en centralbase, som kunne tale med de andre aftaler, så vi på den måde nemt og hurtigt ville kunne rette i alle vores aftaler på en gang. En central base som skulle være omdrejningspunkt for alle til rettelser og tilføjelser på tværs af hele koncernen.

Stig Bergstrøm
CFO, Copenhagen Concepts.

Propperiet

Vi har i den grad været tilfredse med vores samarbejde med eKontoret. Hele konverteringsprocessen gik fuldstændig smertefrit. Vi har fået en klar og letforståelig vejledning hele vejen igennem. Det kunne ikke være klaret bedre og vi ser frem til et fremtidigt samarbejde med eKontoret.

Claus Venning
Direktør, Propperiet

Claus Venning - Direktør hos Propperiet
Peter Cavling - Direktør hos Tandprotetikeren

Tandprotetikeren

Vi ville have automatiseret vores forretning fuldstændig og vi havde tiltro til, at eKontoret med deres store erfaring, kunne hjælpe os med at nå i mål.

Peter Cavling
Direktør, Tandprotetikeren

Memira

Vi vidste at SAF-T indberetning nu var et lovkrav og vi vidste også, at e-conomic ikke alene understøttede dette. Så vi var vi klar over, at det ville blive en stor omkostning for os, hvis ikke eKontoret løste det.

Mikael Lind 
Memira

Memira case Mikael Lind
mop-01

West trailer

Vi er meget glade for eKontorets løsning. Vi har fået fuld kontrol over fejlrapporteringsprocessen, hvilket har sparet os en masse tid. Vi kan nu både indlæse Klarna og Nets filer og hurtigt parre dem til de fakturaer de passer til. Det giver en samlet besparelse på op med de 90% på bogføring.

Morten Pedersen
West trailer

Medarbejderne ApS

Vi havde et knaldgodt samarbejde med eKontoret. Vi blev mødt af kreativitet og en masse gode løsningsforslag, som resulterede i flere nye funktioner, der gjorde vores e-conomic fuldstændig tilpasset til os. Vi fik både en funktion til at håndtere flere fakturaer ad gangen og et layout, hvor vi kunne tilføje flere informationer end de gængse. Vi er yderst tilfredse.

Lene Nielsen,
Medarbejderne ApS

ekontoret ikon viser at foto er på vej

Sense Marketing

Jeg trak alle vores timer ud i et Excelark, hvorefter jeg gennemgik dem, rettede til og sendte det hele til vores bogholder, som så skulle bruge to timer på at indtaste fakturaerne manuelt. Derfor var jeg ved at eksplodere af begejstring, da jeg indlæste vores første csv-fil. Noget der havde taget os flere timer tog nu max. 5 minutter.

Martin Bengaard
Ejer, Sense Marketing

Furesø Vin Engros

Med eKontorets afgiftsløsning sparer Furesø Vin Engros flere timer hver måned i forbindelse med beregning af vinafgiften. Samtidig genererer løsningen automatisk dokumentation for den beregnede afgift. På den måde kan Furesø Vin Engros dedikere både den sparede tid og mentale energi på deres passion for Italienske vine og på kunderne.

Furesø vin

ekontoret ikon viser at foto er på vej