Dit team i jagten på den bedste løsning

Hos eKontoret ser vi os selv som IT-håndværkere, der leverer og får tingene til at lykkes. Gennem tiden har eKontoret konverteret over 15.000 virksomheder til e-conomic – og det er sjældent, at to løsninger er ens. Vi har set det meste inden for ERP-systemer, og hvis vi ikke allerede har løsningen på hånden, så finder vi den!

Det er vigtigt for os at møde vores kunder i øjenhøjde og tale et sprog, som er til at forstå. Og for os er det den bedste arbejdsdag, når vi kan præsentere vores kunder for en løsning, der er endnu federe, end de havde forestillet sig.

“Det er ønsket om at skabe løsninger, der gør hverdagen nemmere for danske virksomheder og organisationer, der driver os ejere i eKontoret. Allan er løsningsarkitekt og Daniel er praktikeren med en fortid i revisionsbranchen. Et par problemknusere der får julelys i øjnene over de udfordringer, som ellers giver andre grå hår.”

I 2006 var Allan med til at etablere en virksomhed med fokus på at skabe løsninger til telebranchen, der blandt andet står bag de løsninger, der i dag gør det nemt at få sit telefonnummer med, når man skifter teleselskab. Senere opdagede de, at mange virksomheder nærmest var låst til deres ERP- eller økonomisystemudbyder, fordi et skifte ikke bare handlede om at flytte et regnskab, men om at flytte et helt system. En dyr, kompleks og risikofyldt affære, som burde kunne gøres billigere, nemmere og sikkert. Den vision blev starten på eKontoret.

I 2012 blev eKontoret etableret, fordi man kunne se et potentiale i at tilpasse e-conomic og kombinere det med andre standardsystemer, som hver især er de bedste på deres område. Ved at sammensætte systemer er det muligt at skabe dynamiske og fremtidssikrede løsninger, der er tilpasset den enkelte virksomheds behov og ønsker.

5 hurtige om eKontoret:

  • Vi har kontor i København og Aarhus og er ca. 15 medarbejdere
  • eKontoret tilpasser e-conomic, så det passer til kundens behov
  • Siden 2012 har vi konverteret over 15.000 virksomheder til e-conomic
  • Vi har udviklet en række løsninger og integrationer til e-conomic
  • På baggrund af eKontorets erfaring og viden om løsninger og systemer kan vi rådgive virksomheder til den bedste ERP-løsning, og vi afholder jævnligt gratis workshops for kunder og deres medarbejdere

I dag er Allan adm. direktør og tager sig af udvikling, kommunikation og administration.
Daniel er direktør med ansvar for leverance og virksomhedens økonomiske supermand, der kender til alt inden for e-conomic – også når det gælder effektivisering af arbejdsgange, opsætning og tilpasning af moduler. Det er også Daniel, der har overblik over jeres konvertering og sikrer, at den fungerer optimalt.

Når det gælder konvertering, så har erfaring stor betydning. Vi har samlet et team af dygtige medarbejdere, som sammen med os har den erfaring og viden, der skal til for at bevare overblikket og sikre, at alle bolde bliver grebet selv ved komplekse konverteringer.

Steven Kruse - konsulent hos eKontoret

Steven Kruse

Salg & Partner Manager

Kasper Deleuran - Konsulent og udvikler hos eKontoret

Kasper Deleuran

Konsulent & udvikler

Daniel Reimers - Underdirektør hos eKontoret

Daniel Reimers

Underdirektør | Medejer

Olga Behrens - Konsulent hos eKontoret

Olga Behrens

 

Konsulent

Allan Petersen - Direktør og stifter af eKontoret

Allan Petersen

 

Direktør | Stifter

Hans Christian Tankred - Udvikler hos eKontoret

Hans Christian Tankred


Udvikler

Jan Paarup - Konsulent hos eKontoret

Jan Paarup

Konsulent

Stine Bie

Økonomikonsulent

Nikolaj Murel

Konsulent

Angelica Weiss

Marketing

awe@ekontoret.eu
+45 32210011

Rune Lorenzen

      Udvikler

       rlo@ekontoret.eu

     +45 32210011

Lisette Fassbender

Køkkenchefen